Algemene voorwaarden

Informatie op onze website

Let’s Go Gambia is een online reisgids voor Nederlandse toeristen. Wij proberen de informatie op onze website up to date te houden. Het kan weleens voorkomen dat zaken veranderen in de loop der tijd. Mocht u informatie vinden die niet klopt of verouderd is, stel ons hiervan dan op de hoogte. Daarnaast is een deel van de informatie op de website geschreven vanuit eigen expertise en bijna 15 jaar ervaring in the Gambia. Wanneer u vindt dat we verkeerde informatie verstrekken, laat het ons dan weten. 

Let’s Go Gambia werkt samen met lokale ondernemers in Gambia. Voor het boeken van tours, overnachtingen zijn wij als reisplatform een tussenpersoon die bemiddeld tussen u en de organisatie die de tour of het verblijf aanbiedt. Wij doen ons best om de communicatie tussen beide partijen zo goed mogelijk te laten verlopen. Alle informatie die op onze website te vinden is, is verstrekt door de desbetreffende partner. Let’s Go Gambia is niet aansprakelijk voor eventuele missende of onvolledige informatie. Mocht u tijdens of na een tour een nare ervaring hebben met een van onze aanbevolen tours? Gelieve dan contact met ons op te nemen zodat we kunnen bekijken of onze aanbevelingen nog wel voldoet aan onze standaarden. 

Zorgvuldige selectie

De website letsgogambia.nl is opgericht vanuit eigen ervaringen. De aanbevolen plekken als restaurants/accommodaties en tours worden zorgvuldig geselecteerd voordat deze op de website worden getoond. We kunnen u daarmee garanderen dat de betreffende plekken voldoen aan onze standaarden en richtlijnen.

Ontbrekende tips?

Heeft u een positieve ervaring met een plek waar u bent geweest? (Denk aan hotels/restaurants/bar’s/bijzondere spots of fotogenieke plaatsen) die zeker niet mogen ontbreken op deze website? Laat het ons weten! We horen dolgraag van Gambia liefhebbers zoals u, wat de leukste, mooiste, noemenswaardige plekken van Gambia zijn. Samen met u en andere Gambia liefhebbers kunnen we er een complete en overzichtelijke reisgids van maken waar iedereen profijt van kan hebben.

Heeft u zelf een bedrijf in Gambia dat toegankelijk of interessant kan zijn voor toeristen? En wilt u graag vermeld worden op onze website? Neem dan contact met ons op. 

Eigendom

Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn eigendom van Let’s Go Gambia of haar partners die toestemming hebben gegeven om bepaalde content te plaatsen. Geen van deze content mag vermenigvuldigd of gekopieerd worden en blijft ten alle tijde eigendom van Let’s Go Gambia. Indien u beeldmateriaal wilt gebruiken voor eigen gebruik, is dit geen enkel probleem. Wilt u beeldmateriaal gebruiken voor online gebruik, dient u daarvoor toestemming te vragen. 

Boekingsvoorwaarden

Bij het boeken van een tour/excursie kunt u een gewenste datum aangeven. Nadat we de aanvraag ontvangen hebben, controleren we zo snel mogelijk de beschikbaarheid bij de betreffende tour-operator. Indien de gewenste datum niet meer beschikbaar is, kijken we samen naar een alternatieve datum. Wanneer de gewenste datum beschikbaar is, ontvangt u van ons een mail met een link waar u de betaling van de boeking kunt voltooien. Direct nadat we de betaling hebben ontvangen, ontvangt u de bevestigingsvoucher van de geboekte tour en verdere eventuele instructies.

Boekingskosten

Bij het boeken van een tour brengen wij in de meeste gevallen €5,- boekingskosten in rekening. Met dit bedrag kunnen we u net wat extra service verlenen als dat u gewend bent. Onze klantenservice is Nederlands en kan accuraat handelen en bemiddelen tussen Gambiaans gevestigde bedrijven en u als toerist die graag het beste uit uw vakantie naar Gambia haalt. 

Door middel van het ontvangen van boekingskosten, kunnen we in elk geval de kosten van onze website dekken. 

In sommige gevallen ontvangen wij een minimale commissie bij het boeken van een tour of accomodatie. Dit helpt ons ook om deze website draaiend en up-to-date te houden. 

Annuleringsbeleid

Veranderen je reisplannen? Geen zorgen! Wanneer de tour geboekt is, kunt u gratis annuleren tot 72 uur vóór aanvang van de tour. De kosten (min €5,- boekingskosten) worden binnen 7 dagen op je rekening teruggestort. 
Bij annulering tot 48 uur vóór aanvang van de tour gelden annuleringskosten van 10% plus de boekingskosten. 
Er wordt geen restitutie verleend voor annuleringen minder dan 24 uur van tevoren of in geval van no-show.

Aansprakelijkheid

Let’s Go Gambia is een bemiddelingsbureau tussen de klant en de aanbieder van een tour. Wanneer een tour door onvoorziene omstandigheden (zoals het weer of onvoldoende deelnemers) niet door kan gaan, behoudt Let’s Go Gambia het recht om een alternatieve datum of tour aan te bieden. In het geval dat een tour niet door kan gaan, wordt u hier z.s.m. van op de hoogte gesteld. Wanneer een alternatieve datum of tour niet mogelijk is, worden de volledige kosten, binnen 7 dagen teruggestort op uw rekening.  

Bij het deelnemen aan een tour is Let’s Go Gambia in geen enkel geval aansprakelijkheid voor ongevallen, schade, verloren eigendommen. De veiligheid ligt bij de deelnemer zelf en de aanbieder van de tour. 

 

Mocht u naar aanleiding van deze voorwaarden nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@letsgogambia.nl