Lekker lunchen & ontbijten in Gambia

Gambia zit vol met leuke eetgelegenheden waar je niet alleen kunt dineren, maar ook kunt lunchen en ontbijten. We hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

1. king bakery

Bij King Baker zit je altijd goed voor een ontbijtje, lunch of snack voor tussendoor! Ze zitten gevestigd op maar liefst 3 makkelijk bereikbare locaties, dus er is er altijd wel eentje bij je in de buurt.

Hier verkopen ze heerlijk vers brood op alle dagen van de week. In Gambia heerst niet zozeer een koffie cultuur. Als je een koffieliefhebber bent, kan het nog weleens lastig zijn om een goede kop koffie te vinden. Bij King Baker hebben ze heerlijke versgemalen bonenkoffie. Hier kun je ook terecht voor een latte of cappuccino met opgeschuimde melk. Perfect om je dag te beginnen!

Tevens kun je naast de bakkerij plaatsnemen in het restaurant gedeelte. Je bestelt aan tafel wat ze in de vitrine hebben. TIP: Wij vinden de Hotdog’s erg lekker!  Dit is een soort van saucijzenbroodje maar dan met knakworst en ui. Maar je vindt er bijvoorbeeld ook vers gebakken croissants met chocolade! Hmm..

Openingstijden: Alle dagen van de week van 08.00 uur – 23.00 uur. Op vrijdag en zaterdag geopend tot 01.00 uur.

Locatie: Vlakbij Senegambia Strip (Naast de Forrestvriew appartments) – Turntable & Kairaba Avenue

King bakery gambia broodjes bakkerij ontbijt lunch
kunta-kinteh-lunchen-beach

2. kunta kinteh beach

Lunchen op het strand onder de wuivende palmbomen. Wat wil een mens nog meer!? Kunta Kinteh Beach vind je op Kotu beach naast de Fajara Club.

Kunta Kinteh Beach omschrijft eigenlijk precies waarom wij zo dol zijn op Gambia. Want zeg nou zelf… waar ter wereld kun je nog het hele jaar door, onder de palmbomen met een koud biertje of drankje, gratis op een strandbedje relaxen? Juist… in Gambia bij Kunta Kinteh Beach! En alles voor een prima prijs. Een perfecte plek voor een dagje strand dus!

Overigens zijn er natuurlijk nog veel meer heerlijke plekjes voor een heerlijk dagje strand. 

Kunta Kinteh is niet alleen een beachbar & restaurant, maar verhuurd ook accommodaties, en jawel… op het strand!

Openingstijden: Alle dagen van de week  |  Locatie: Kotu stream – Kotu Beach