De leukste Beachbars van Gambia

Gambia wordt niet voor niets ’the Smiling Coast of Africa’ genoemd. Langs de prachtige kustlijn vindt je een aantal beachbars waar je heerlijk tijdens je zon, zee, strandvakantie kunt vertoeven. We delen graag onze favoriete plekken met je!

1. poco loco

Zon, zee, strand, lekker eten, talloze cocktails, fijne atmosfeer en lekkere muziek… Dat is alles wat een beachbar nodig heeft wat ons betreft. Poco Loco has it all!

Wij komen hier elke keer weer graag terug. Een kleurrijke beachbar waar je niet omheen kunt. Overdag kun je gebruik maken van de strandbedjes of het sfeervolle terras. Op de uitgebreide menu-kaart staat voor elk wat wils. Van goed gevulde sandwiches tot aan gegrilde vis en eigenlijk alles daar tussenin. 

Hier kun je ook terecht voor een gezellig avondje uit. In het hoogseizoen is er elke avond live muziek van de Revolution Band, the Real band en de Unique band. Gedurende de avond gaan de meeste voetjes van de vloer. Op maandag is het karaoke avond voor degene met (of zonder) gouden keeltjes en op dinsdag is het reggae night!

Kortom, heb je zin in een lekker dagje aan het strand met een cocktail in je hand? Of zin om te swingen…? Dan zit je bij Poco Loco Beachclub- bar altijd goed!

Openingstijden: Alle dagen van de week van 09.30 uur tot ‘laat’ 
Locatie: Djeliba Strip – Poco Loco Beach
Website: www.pocolocogambia.com

pocoloco beach bar Photo: Correndon
pocoloco beach bar live music band
kunta-kinteh-lunchen-beach

2. kunta kinteh beach

Op een van de meest sfeervolle stranden (vinden wij) vindt je Kunta Kinteh. Een plek waar je je thuis voelt en waar je lekker de hele dag lekker kunt relaxen onder een palmboom.

Waar ter wereld vindt je nog van die idyllische strandjes waar je uit een cocosnoot kunt drinken vanaf je gratis strandbedje onder een palmboom? In Gambia vindt je veel van deze plekken. Een daarvan in Kunta Kinteh. 

Je kunt hier terecht voor een verkoelend drankje en een hapje. Maar ook zeker voor een stevige lunch of diner. Elke zondagavond is er BBQ buffet avond met live muziek.

Bij Kunta Kinteh kunt je ook overnachten in een van de bungalows. Meer vakantiegevoel kun je eigenlijk niet krijgen…

Openingstijden: Alle dagen van de week  |  Locatie: Kotu stream – Kotu Beach
Website: www.kuntakinteh.com

3. Barista beach

Barista Beach is een plaatje op zich. Hier kun je heerlijk in een hangmat wegdromen onder de palmbomen of met je blote voeten in het zand een verkoelend drankje drinken. 

Deze pittoreske en fotogenieke beachbar mag zeker niet op je lijstje ontbreken als het om de ‘looks’ gaat. Ook kun je hier prima terecht voor een drankje. Helaas staat deze beachbar niet bekend om haar positieve reviews wat betreft het eten. Erg jammer, want aan het uiterlijk en de locatie van de beachbar ligt het zeker niet!

Wij hebben hier persoonlijk in het verleden wel hele goede ervaringen gehad. Dat is dan ook de reden waarom we deze plek graag met je delen. 

Kortom; Wil je even lekker een uurtje relaxen of kom je hier langs tijdens je strandwandeling? Strijk dan gerust neer voor een verkoelend drankje. Heb je trek? Dan zijn er misschien andere plekken waar je beter naartoe kunt gaan. 

Openingstijden: Alle dagen van de week  |  Locatie: Palma Rima Road Serrekunda

Barista Beach bar Gambia
Barista Beach bar Gambia