Reis samenstellen

Wil je weg zonder zorgen? Laat ons je reis naar Gambia voor je samenstellen.

Een unieke beleving. Als je voor het eerst naar Gambia reist, is het soms lastig om een keuze te maken uit al het aanbod. Bovendien is er een groot cultuurverschil ten opzichte van Nederland en de verschillen tussen accommodaties zijn enorm! Het is anders dan zomaar een citytrip of ‘weekendje weg’. Bij een reis buiten Europa wil je natuurlijk het liefst zoveel mogelijk van het land zien. Dat kan  met een georganiseerde pakketreis, maar een échte unieke beleving krijg je pas wanneer je op plekken komt, waar je anders niet zult komen. Wij kunnen je helpen bij het organiseren van jouw bijzondere reis. Dit doen we op basis van jouw wensen en onze kennis van de reismogelijkheden. We rekenen een kleine commissie op je geboekte reis. Dit wordt natuurlijk vooraf met je gecommuniceerd.

Slimme vliegtickets. Geen complete reis organiseren, maar wel een zo voordelig mogelijk vliegticket? Met onze ervaring in het boeken van ‘slimme’ vliegtickets over de hele wereld, ben je ervan verzekerd dat je onbezorgd en voor de scherpste prijs op reis kunt. Wij regelen al je transfers (vanaf je voordeur) tot aan de airpoort. Bij een eventuele overstap regelen we ook je verblijf. Heb je graag advies over een voordelig los vliegticket? Schakel onze hulp dan in! Er wordt een kleine commissie gerekend op je totale vluchtprijs. Dit wordt altijd vooraf met je gecommuniceerd.

Makasutu forrest tour Gambia boottocht mangroves wandeling hike gambia

Laat je reis samenstellen!

Zo! De bestemming en datum staan vast. En dan? Samen met jou/jullie gaan we aan de slag met het samenstellen van een onvergetelijke reis naar the Gambia. Jij bepaalt wat je van je reis verwacht en de mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Laat ons jouw ideale reis naar Gambia samenstellen. Geef door middel van het onderstaande formulier je voorkeuren aan, dan gaan wij aan de slag!

Voor het werk dat daarmee gemoeid is, rekenen we een kleine commissie. Dit wordt voordat we ons reisvoorstel met je delen, gecommuniceerd. Zo zit je nooit ergens aan vast!

Blank Form (#3)

Wat zijn 'slimme vliegtickets'?

Voor de meeste mensen is het boeken van een pakketreis via georganiseerde reisorganisaties vanzelfsprekend. Wij geloven in het zelf samenstellen van je reis om bijvoorbeeld kosten te besparen. 

Hiervoor wordt er bijvoorbeeld gevlogen vanaf luchthaven A en terug gevlogen op luchthaven B. Het is ook mogelijk dat er een overstap plaatsvindt waarbij je een nachtje (of twee) overnacht op een andere vakantiebestemming. 

Het zoeken van zo’n aansluitende vlucht kan nogal ingewikkeld en een tijdrovende klus zijn. Wij kunnen dit voor je doen. Vul hieronder je wensen in zodat we voor je aan de slag kunnen.

Blank Form (#4)