Uitgaan in Gambia

Uitgaan in Gambia?! Ja zeker! Gambia kent een aantal leuke plekken om het nachtleven te ontdekken. Hier zetten we de leukste plekken voor je op een rijtje:

Aquarius

Al sinds 1998 een begrip in Gambia. Aquarius is een gezellige, kleine maar ook zeker een sfeervolle nachtclub met een dansvloer die in de weekenden eigenlijk nooit leeg is.

In deze club komen locals, maar ook mensen van andere culturen en Europese landen samen. De muziek is altijd goed, en de dansmoves gaan hierdoor vanzelf. Je kunt ook zeker een drankje drinken aan de bar of buiten in de binnentuin. 

Een geslaagde avond is gegarandeerd! Om binnen te komen betaal je entree geld die wat aan de hogere kant is. Dit zorgt er ook voor dat wat ‘ongewenstere’ personen buiten de deur blijven. Ga hier gerust heen voor een heerlijk avondje uit!

Locatie: Senegambia Strip (Naast restaurant Gusto)

@ Aquarius Facebook
@ Tripadvisor

green mamba

Jungle vibes in de buitenlucht rondom een palmboom. Dat vindt je bij Green Mamba. Ongelofelijk lekkere cocktails en fingerfood. Een ideale plek voor een gezellig avondje uit. 

Deze trendy bar heeft na Corona een heerlijke upgrade gekregen. De menukaart is in een nieuw jasje gestoken. 

Je kunt hier zelfs ook overdag prima ontbijten lunchen of dineren. Neem snel een kijkje op de Facebookpagina voor de menukaart en eventuele events.

  Locatie: Senegambia strip

poco loco

Poco loco is een heerlijke beachbar óp het strand waar je de beste vibes treft onder het genot van een drankje en een hapje + zonsondergang!

Poco Loco organiseert bijna wekelijkse live-muziek avonden. Van reggae-nights tot aan karaoke avonden. Steeds vaker zijn ook bekende Gambiaanse artiesten te vinden op het podium van deze hippe beachclub. Ook de dansvloer staat binnen een mum van tijd vol. 

Check de Instagram pagina van Poco Loco om op de hoogte te blijven van komende events.

@ Poco Loco