Vluchten naar Gambia

Lees hoe je er kunt komen.

Het hele jaar door vliegen diverse vliegmaatschappijen naar luchthaven Banjul. Officieel ligt de luchthaven gelegen in Yundum. Banjul, de hoofdstad van Gambia, ligt kilometers verwijderd van de luchthaven. Toch wordt Banjul als naam van de luchthaven gebruikt.  

Vliegmaatschappijen

De meest voor de hand liggende vliegmaatschappijen die vanuit Nederland vliegen zijn Tui en Corendon. Beide bieden zowel pakketreizen als losse vliegtickets aan.

Zowel Tui als Corendon vliegen vanaf luchthaven Schiphol. 
Met Corendon kun je ook vliegen vanaf Maastricht.  

Tui Fly Banjul Amsterdam vlucht gambia

Pakketreizen naar Gambia

Zowel Tui als Corendon bieden interessante pakketreizen aan. Zo zijn er soms al pakketten vanaf €390 voor bijvoorbeeld 8 dagen! Daarbij zitten dan de vlucht, hotel en vaak ook transfers inbegrepen. Ideaal als je bijvoorbeeld lekker even ertussenuit wilt.

Losse vliegtickets naar gambia

Vanuit Nederland

Losse vliegtickets vanaf Amsterdam Schiphol zijn gemakkelijk te boeken via Tui of Corendon. Vliegen vanaf Maastricht is ook een optie bij Corendon. 

Tip: Bekijk ook eens de Nederlandse website van Travelpoort. Zij zijn al jaren een expert op het gebied van Gambia reizen. 

Vanuit België

Vliegen vanaf België naar Banjul kan vanaf luchthaven Brussel met Tui Fly. Ook met Brussel Airlines vlieg je in een aantal uur naar Banjul. 

Vanuit Duitsland, Barcelona, Las Palmas of Lissabon.

Dusseldorf is een prima te bereiken vliegveld voor vele Nederlanders. Er gaan vluchten van Corendon. Voor de echte speurneuzen onder ons is het ook interessant om eens te kijken op de website van Skyscanner. Vul als vertreklocatie; Dusseldorf, Barcelona, Las Palmas of Lissabon in met als eindbestemming Banjul. Met een beetje zoekwerk vindt je misschien wel zeer interessant geprijsde vluchten die mooi op elkaar aansluiten.

Omdat je eerst vanuit Nederland zult moeten vliegen naar een van deze luchthavens, dien je een extra vlucht te boeken. Schakel je hiervoor liever onze hulp in? Dat kan! Wij helpen je graag bij het samenstellen van een passende vlucht met overstap en eventueel met overnachting. Zo maak je van je reis naar Gambia een extra feestje!