Strandvissen in Sanyang

5/5

Sportvissen op de Gambia river

Strandvissen in Sanyang

€ 35,- p.p.

Heb je zin om lekker een dag te gaan vissen tijdens je verblijf in Gambia? Ga strandvissen op een van de mooiste stranden van Gambia. Mocht je partner of medereiziger liever lekker op het strand liggen of een strandwandeling maken, dan is dat geen probleem. Sanyang ligt op ongeveer op een half uur rijden van het toeristengebied en is een zeer geschikte plek om de hengel uit te gooien of om lekker te relaxen op een strandbedje. 

Blank Form (#1)

Over de tour

Tijdens deze dagtrip ga strandvissen met een gids en eventuele andere deelnemers. Sanyang heeft een van de mooiste stranden van Gambia. De zee zit vol met vis als o.a. Barracuda’s, Tarpoenen en Kapitein vissen. Dat maakt het een prima plek om te hengel uit te gooien. Let op: enige vissers ervaring is vereist.

Het strand heeft een gezellige beachbar/restaurant waar je tussen de middag kunt lunchen en waar je zo nu en dan een drankje kunt bestellen.

Mocht je partner of medereiziger liever op het strand liggen of een strandwandeling maken, dan is hij/zij natuurlijk meer dan welkom om mee te gaan. Geef bij je boeking aan hoeveel personen willen vissen en hoeveel personen er in totaal meegaan.  

Gezelligheid staat voorop! 

*Wil je aan het einde van de dag je eigen gevangen vis op je bord? Dan is het mogelijk om deze trip te verlengen met een bezoek aan een lokaal restaurant. Hier wordt je vers gevangen vis bereidt tegen een meerprijs. Geef dit vooraf aan wanneer je gaat boeken. 

Hoe ziet het programma eruit? 

*Let op, tijdens zijn een voorstel/indicatie. We passen de tijden aan op jouw wensen en die van eventuele andere deelnemers. 

9.00 uur

 Pick-up bij je hotel/accommodatie.

 09.40 uur

 Aankomst bij Sanyang Rainbow Beach. 

Gedurende de dag ben je vrij om te vissen, tussendoor wat te eten/drinken en te relaxen. 

 Einde van de middag

Terugrit naar je hotel of accommodatie.

 18.00

*Indien wenselijk breng je bij terugkomst in het toeristengebied een bezoek aan een lokaal restaurant waar je vers gevangen vis voor je wordt bereidt. (tegen meerprijs)

 Einde

 

Inbegrepen

  • Ophalen en afzetten bij je accommodatie
  • Hengels en lijnen
  • Halve kilo aan aas p.p.

 

Niet inbegrepen

  • Eten en drinken (dit is op eigen kosten te verkrijgen bij de strandbar/restaurant)

Bijzonderheden

Aanvullende optie: 

Wil je aan het einde van de dag je eigen gevangen vis op je bord? Dan is het mogelijk om deze trip te verlengen met een bezoek aan een lokaal restaurant. Hiet wordt je vers gevangen vis bereidt. Geef dit vooraf aan wanneer je gaat boeken. 

 

Wanneer is de tour te boeken?

De tour is het hele jaar te boeken met uitzondering van het regenseizoen. Deze loopt van half juni tot en met half oktober. 

Wat zijn de kledingvoorschriften?

Comfortabele kleding en eventueel badkleding/strandlaken. Neem zonnebrand mee ter bescherming van de zon. Een pet of hoed is ook aan te raden. 

Boekingsvoorwaarden

Voor deze excursie kun je een gewenste datum aangeven. Nadat we je aanvraag ontvangen hebben, controleren we zo snel mogelijk de beschikbaarheid bij de betreffende tour-operator. Indien je gewenste datum niet meer beschikbaar is, kijken we samen naar een alternatieve datum. Wanneer je gewenste datum beschikbaar is, ontvang je van ons een mail met een link waar je de betaling van je boeking kunt voltooien. Direct nadat we je betaling hebben ontvangen, ontvang je de bevestigingsvoucher van je geboekte tour en verdere eventuele instructies.

Annuleringsbeleid

Veranderen je reisplannen? Geen zorgen! Wanneer je tour geboekt is, kun je gratis annuleren tot 72 uur vóór aanvang van de tour. De kosten (min €5,- boekingskosten) worden binnen 7 dagen op je rekening teruggestort. 
Bij annulering tot 48 uur vóór aanvang van de tour gelden annuleringskosten van 10% plus de boekingskosten. 
Er wordt geen restitutie verleend voor annuleringen minder dan 24 uur van tevoren of in geval van no-show.

Aansprakelijkheid

Lets Go Gambia is een bemiddelingsbureau tussen de klant en de aanbieder van een tour. Wanneer een tour door onvoorziene omstandigheden (zoals het weer of onvoldoende deelnemers) niet door kan gaan, behoudt Lets Go Gambia het recht om een alternatieve datum of tour aan te bieden. In het geval dat een tour niet door kan gaan, wordt je hier z.s.m. van op de hoogte gesteld. Wanneer een alternatieve datum of tour niet mogelijk is, worden de volledige kosten, binnen 7 dagen teruggestort op je rekening.  

Bij het deelnemen aan een tour is Let’s Go Gambia in geen enkel geval aansprakelijkheid voor ongevallen, schade, verloren eigendommen. De veiligheid ligt bij de deelnemer zelf en de aanbieder van de tour. 

1 Dagtrip

Het hele jaar door, m.u.v. het regenseizoen.

Vervoer van en naar je accommodatie.

Te boeken vanaf 1 persoon.

Drankjes/eten te bestellen bij de beachbar

Zonnebrand, badkleding, badlaken, comfortabele kleding

Tours die je wellicht ook leuk vindt

De 5 beste restaurants in Senegambia

de 5 beste restaurants van senegambia Senegambia is een van de meest toeristische plekken als het gaat om restaurants en bars. Dit wordt ook wel…

De leukste strandtentjes van Gambia

De leukste strandtentjes van Gambia

De leukste Beachbars van Gambia Gambia wordt niet voor niets ’the Smiling Coast of Africa’ genoemd. Langs de prachtige kustlijn vindt je een aantal beachbars…

De leukste plekjes om te ontbijten & lunchen in Gambia

De leukste plekjes om te ontbijten & lunchen in Gambia

Lekker lunchen & ontbijten in Gambia Gambia zit vol met leuke eetgelegenheden waar je niet alleen kunt dineren, maar ook kunt lunchen en ontbijten. We…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *