Sportvissen op de Gambia river

5/5

Sportvissen op de Gambia river

Sportvissen op de Gambia river

€ 55,- p.p.

Ben je een liefhebber van sportvissen? Dan kun je zeker je hart ophalen tijdens de tour ‘Sportvissen op de Gambia river’. Met een kleine groep van max. 3 – 4 personen heb je altijd een goede plek op de boot. De ervaren kapitein en Nederlandse gids weten precies op welke plek je het beste kunt vissen gedurende de seizoenen.

Blank Form (#1)

Over de tour

Tijdens deze eendaagse trip ga je met een kleine groep van maximaal 4 personen vissen op the Gambia river. Zo ben je gegarandeerd van een goede plek op de boot. De ervaren kapitein en Nederlandse gids weten precies op welke plek je het beste kunt vissen gedurende de seizoenen. In de Gambia rivier zitten voornamelijk veel Barracuda’s, Tarpoenen en Kapitein vissen.

De boot beschikt over fatsoenlijke stoelen (in plaats van houten bankjes). Ook is er een noodtoilet aan boord. Een Nederlandse gids komt van tevoren even kennismaken en je laatste vragen beantwoorden bij het hotel. 

Hoe ziet het programma eruit? 

9.00 uur

 Pick-up bij je hotel/accommodatie.

 10.00 uur

 Aankomst bij Denton Bridge. Hier ligt de boot met alle benodigdheden klaar voor vertrek. Vanaf daar vaart de kapitein richting de Gambia river en brengt hij je precies naar de juiste plekken om te vissen.

 12.30 uur

 Lunch op de boot. Er wordt gezorgd voor vers brood met heerlijke eiersalade en tonijnsalade! 

 16.30/17.00 uur

 Terugkomst in de haven.

 17.30/18.00 uur

 Terugkomst bij je hotel of accommodatie.

*Tijden zijn een indicatie en zullen worden aangepast op de wensen van de groep. Het moet vooral een leuke dag worden!

Inbegrepen

Tijdens deze dag hoef je je nergens zorgen over te maken… er wordt gezorgd voor hengels, lijnen en voldoende aas! Ook zorgt de gids voor een stevige lunch en zijn er koude drankjes aanwezig. Cola, fanta en water zijn inbegrepen. Bier enkel op verzoek tegen meerprijs. 

Per persoon wordt er een halve kilo aan aas beschikbaar gesteld. Dat is ruim voldoende. Afhankelijk van het seizoen en met een beetje geluk, wordt er een hoop vis gevangen. In de rivier zitten er tot wel 17 verschillende soorten! Denk aan Barracuda’s, enorme Kapitein-vissen en gigantische Tarpoenen. Genoeg om aan de haak te slaan!

Bijzonderheden

Groep: De gewenste groepsgrootte is maximaal 4 personen. Mocht je met een (eigen) grotere groep komen waarbij iedereen elkaar kent, kan er een uitzondering worden gemaakt en kunnen er wat meer mensen mee.

Privé tour: Het is tevens mogelijk om de boot een hele dag voor jezelf te huren. Neem hiervoor contact met ons op.

Bijzonderheden: Indien je wilt deelnemen aan deze excursie maar bijvoorbeeld rolstoelafhankelijk bent, geef dit dan door zodat daar rekening mee kan worden gehouden.

Wanneer is de tour te boeken?

De tour is het hele jaar te boeken met uitzondering van het regenseizoen. Deze loopt van half juni tot en met half oktober. 

Wat zijn de kledingvoorschriften?

Zorg dat je een broek draagt die tot over de knieën komt. Neem zonnebrand mee ter bescherming van de zon. Een pet of hoed is ook aan te raden. 

Boekingsvoorwaarden

Voor deze excursie kun je een gewenste datum aangeven. Nadat we je aanvraag ontvangen hebben, controleren we zo snel mogelijk de beschikbaarheid bij de betreffende tour-operator. Indien je gewenste datum niet meer beschikbaar is, kijken we samen naar een alternatieve datum. Wanneer je gewenste datum beschikbaar is, ontvang je van ons een mail met een link waar je de betaling van je boeking kunt voltooien. Direct nadat we je betaling hebben ontvangen, ontvang je de bevestigingsvoucher van je geboekte tour en verdere eventuele instructies.

Annuleringsbeleid

Veranderen je reisplannen? Geen zorgen! Wanneer je tour geboekt is, kun je gratis annuleren tot 72 uur vóór aanvang van de tour. De kosten (min €5,- boekingskosten) worden binnen 7 dagen op je rekening teruggestort. 
Bij annulering tot 48 uur vóór aanvang van de tour gelden annuleringskosten van 10% plus de boekingskosten. 
Er wordt geen restitutie verleend voor annuleringen minder dan 24 uur van tevoren of in geval van no-show.

Aansprakelijkheid

Lets Go Gambia is een bemiddelingsbureau tussen de klant en de aanbieder van een tour. Wanneer een tour door onvoorziene omstandigheden (zoals het weer of onvoldoende deelnemers) niet door kan gaan, behoudt Lets Go Gambia het recht om een alternatieve datum of tour aan te bieden. In het geval dat een tour niet door kan gaan, wordt je hier z.s.m. van op de hoogte gesteld. Wanneer een alternatieve datum of tour niet mogelijk is, worden de volledige kosten, binnen 7 dagen teruggestort op je rekening.  

Bij het deelnemen aan een tour is Let’s Go Gambia in geen enkel geval aansprakelijkheid voor ongevallen, schade, verloren eigendommen. De veiligheid ligt bij de deelnemer zelf en de aanbieder van de tour. 

1 Dagtrip

Het hele jaar door, m.u.v. het regenseizoen.

Vervoer van en naar je accommodatie.

Kleine groep met max. 3-4 personen

Eten en drinken is inbegrepen

Broek tot over de knieën, pet/hoed en zonnebrand

Tours die je wellicht ook leuk vindt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *